Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘torta’

Përmbajtja

300 ose 500 gr keksë të bluar; 4 gota qumësht ose lëng molle; 250 gr margarinë; 1 sheqer pluhur; 300 gr arra të bluara ose (rrush terur); 1 çokoladë; 2 shllaga dhe zbukurime tortëje…

(more…)

Read Full Post »