Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘sallat jeshile’

Sallata e larë pritet 10-15 minuta para ngrënies, sepse në rast të kundërt ajo vyshket dhe humbet pamjen e saj të freskët.
(more…)

Read Full Post »