Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘qofte skare’

I hidhet kripë, piper, rigon, spec i kuq, pak miell dhe përzihet mirë, pastaj ndahet në copa, që u jepet formë cilindrike dhe rreshtohen në tepsi.
(more…)

Read Full Post »